Out Bride: Ikei Konin ~ mangan alku fiilikset

 

Mangaka: Tsukinaga Touko
Japaniksi julkaissut: Hakusensha, Manga park-lehdessä
Englannin kielinen julkaisu: Seven Seas

Mietin, että mistä mangasta haluaisin ensin tehdä blogi postauksen. Itsellä kun noita luettavia sarjoja on paljon ja hyllyssäkin muutamia 1 volumeja mitä ei ole tullut vielä korkattua.
Tällä viikolla tuli saatua taas uusi fantasiapelit postipaketti jossa sattui olemaan mukana tämä manga, minkä satuin mielenkiinnosta ostamaan.

Olen ennenkin lukenut hieman eroottisempia nuorille ja vanhemmille naisille suunnattuja sarjoja joten tämmöisten sarjojen lukeminen ei ollut itselle mikään uusi juttu. Eikä kyseiset sarjat yleensä ole mitenkään maata mullistavia joten itsellä ei kyllä ollut odotukset tälle mitenkään kovin suuret. 


Kuvaus manga updatesta:

An extreme marriage proposal!

When I woke up from a car accident, I was in a distant future!? Feathers and horns... and four beautiful boys who call themselves "gods".

"You are the only human female in this world. Please give birth to a child."


Mashiro & the boys

Ensivaikutelma mangasta:


Kuten pieni kuvaus alussa antaa kertoa on kyseessä isekai teemainen manga. Itsellä on joskus ehkä huono tapa vain ostaa joku sarja jos mangan kansikuva on mielenkiintoisen näköinen. Tietysti tulee myös google haussa tutkittua millainen artti mangassa todellisuudessa on ja vähän senkin perusteella arvioida et ostaakko vaiko ei. Eli ehkä oma tapani mennä uusien sarjojen pariin on semmoinen "en tiedä tästä yhtään mitään, mutta kiva artti". Joskus tämä tapa on tuonnut positiivisia yllätyksiä mutta sitten myös on tullut vastaan niitä sarjoja joita lukiessa et oikein tiedä mitä ajatella.
Ja tämä on ehkä yksi niistä.

spicy teos kyseessä kun oli muoveihin laitettu


Sarja alkaa sillä kun päähenkilömme Mashiro on koulun jälkeen lähdössä kotiin, mutta sitten yhtäkkiä "isekai auto" ajaa suojatiellä päälle ja myöhemmin Mashiro herääkin tuntemattomassa paikassa. Tässä tapauksessa sängyssä, enkeli pojan Alfredin kanssa. Mashiro on tietenkin hämmentynyt koko tilanteesta ja yksitellen sarjan pojat esittäytyvät tavalla jos toisella. Mashiro yrittää päästä pakoon tilanteesta mutta myöhemmin huomaakin ettei pääse kyseisestä kartanosta pakoon missä hän heräsi. 
Pikku hiljaa hänelle alkaa selviämään mihin tilanteeseen hän on joutunut ja eihän tälle voi kun ehkä hieman nauraa ja olla sillai "olenko yllättynyt,no enpä juuri". 

"käytimme sinun herätykseen rahaa JOTEN meillä on oikeus!" 

Ensimmäisen chapterin hyvin epämääräinen ja nopea esittely pojista ei kyllä antanut itselle mitään lupavaa ensivaikutelmaa heistä. Mietin vain että voiko näistä kenestäkään tykätä vai onko kaikki kauheita roskia ja mikään ei tule olemaan kivaa muita chaptereita lukiessa.

 Tämän hetkiset kiinnostavimmat hahmot kuitenkin tuntuivat olevan Alfred (enkeli) ja Noel (susi,kettu vai koira en tiedä?). Kenjuro (oni) taas tuntui hyvin kylmältä/totiselta hahmolta josta oli hirveän vaikea vielä sanoa olisiko kyseinen hahmo tykättävä vaiko ei. Ja sitten oli Fei (lohikäärme)...voi juku hänestä kun sai kunnon limajäbä/roska fiiliksen. Mutta tämä oli kuitenkin tärkeä jumal hahmo.   

Kun luulet, että "sinun on saatava lapsia meidän kaikkien kanssa" juttu olisi ollut ainoa asia mikä veisi tarinan ns. "eroottista" puolta eteenpäin, niin eihän tässä vielä kaikki. Koska täällä jumalten maailmassa on myrkyllistä ilmaa mikä ei sovi ihmisille ja totta kai Mashiro alkoi saamaan "celestigen poisoning" oireita. Oireethan tietysti saa vain pois vaihtamalla "nesteitä" poikien kanssa...niin juuh. Tämän lukiessa ajattelin vain "no totta kai tämä on se ainoa ratkaisu tähän ongelmaan". Jotenkin huvitti mutta samaan aikaan oli hyvin "äh" fiilis kun tätä kohtausta luki.

Vaikkakin tarinan alkuasetelmat ja muut alku hömpät tuntui vain voivottelulta. Niin sarjaa lukiessa sai ehkä hieman synkkää ja melankolisia viboja. Mashiro kun tuntui olevan hyvin synkän oloinen koko ajan vaikkakin tämä näytti siltä ettei olisi mitään suurta huolta. Mutta kun taas näytetään painajais kohtia ja muutenkin oli piirretty hänelle hyvin tyhjiä katseita hänestä sai erilaisen fiiliksen.

 Loppu pelissä kaikki 4 poikaa olivat hyvin mystisiä. Jotain pientä tausta juttua heistä annettiin, mutta ei kuitenkaan paljoa. Kuitenkin tuntui, että koko "lasten saanti" homman takana ehkä oli jotain isompia juonia takana. Vaikkakin kyseessä on haaremi teemainen shoujo manga silti sai hieman pienen viban, että Mashiro tykkäisi eniten Noelista (ekan pokkarin kansi pojasta) ja hän voisi olla ehkä niin sanotusti "main love interest". Mutta tietysti vaikea sitä on sanoa mihin suuntaan sarja menee vielä tässä vaiheessa.

Loppu fiilikset


Aluksi mietin kovasti, että tulisinko edes jatkamaan kyseistä sarjaa koska tämä vaan tuntui jotenkin hyvin naurettavalta ja oli paljon hetkiä mistä sai hyvin äh fiiliksen. Mutta samaan aikaan minua kuitenkin kiinnostaa onko tässä oikeasti myös jokin kunnon tarina takana eikä sitten vain sitä itseään kokoajan. Kun välillä tämmöisissä sarjoissa se itse eroottinen puoli on vain se tärkein asia eikä välttämättä tarinassa ole mitään järkeä vaikka sitäkin yritettäisiin sivussa näyttää. 
Ehkä tämä on vain omaa turhaa nipottamista. 

Artti oli omaan silmään kivan näköistä ja mielestäni enkku julkaisu oli myös mielestäni hyvä. Tietenkään tähän en nyt osaa mitään isompaa kritiikkiä sanoa, koska tähän ei ehkä ole koskaan niin hirveästi tullut kiinnitettyä huomiota. Enkä ehkä välttämättä osaisi jostain englannin käännöksistä mitään sanoa, joten pahoittelut tästä ettei mitään deep:iä arvostelua tästä puolesta tule.

Tällä hetkellä kyseistä sarjaa on japaniksi tullut vain 4 volumea, eli edelleen jatkuva sarja kyseessä. Mielenkiintoista kyllä nähdä onko tämä pidemmän vaiko lyhyemmän tyyppinen sarja. Luulen, että tulen kuitenkin ostamaan tästä sarjasta muitakin volumeja ja varmasti tulen huokailemaan siitä kuinka typerältä tämä sarja välillä vaikuttaa. MUTTA luulen, että tämä on näitä "quilty pleasure" sarjoja joita lukee mielellään, vaikkakin samaan aikaan myös miettii että miksi lukee tätä.

Kiitos, että luit ensimmäisen postauksen, jos on vinkkejä tai ideoita antaa tulevaisuuden postauksille niin pistäkää vain kommenttia! Kirjoitus tavat ja postauksien muoto on vielä hieman hakusessa, mutta ajattelin et tämmöinen pohja voisi ehkä olla hyvä tämän tyyppiselle aiheelle. 

~ Sparkletokiya


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Desucon Frostbite 2024 ohjelmanpidon jälkeiset fiilikset

Goodbye,my rose garden ~ mangan luku fiilikset

From the Red fog ~ Mangan luku fiilikset