Uusi blogi!

 

Hei ja tervetuloa uuteen blogiini! 

Ensimmäisenä postauksena tämmöinen lyhyt esittely/katsaus siitä mitä tulisin mahdollisesti kirjoittelemaan tähän blogiin!

Olin pohdiskellut jonkin aikaa, et haluaisin kirjoitella jotain casualimpaa manga aiheista blogia. Tarkoituksenani ei ole tehdä mitään kovin analysoivaa tai syvällistä mangan arvostelu blogia.
 Lähinnä omia ajatuksia ja pohdintoja mitä lukemani sarjat toivat.
Sitä en tiedä kuinka usein postauksia tulen tekemään, mutta tavoite olisi kuitenkin saada vuoden aikana edes muutama postaus silloin tällöin. 


Minkälaisia postauksia tulisin sitten kirjoittamaan?

Ideanani olisi tehdä "first impression" tyyppisiä postauksia missä kerron fiiliksiä mangasta mitä olen aloittanut lukemaan. (1 tai 2 pokkarin perusteella) Myös ajattelin tekemäni jotain "yleiset ajatukset" tyyppisiä postauksia missä kertoisin sarjoista mitä olen kokonaan lukenut ja millaiset fiilikset siitä jäi. 
En ole ihan varma tekisinkö jotain omia "top 5" tai "top 10" postauksia missä listaisin omia suosikkeja. 
Eli hieman ehkä vielä haeskelen sitä mikä tulisi olemaan blogini päärunko niin sanotusti. Tietysti kirjoitus/postaus ideat ovat myös tervetulleita! ( ' u ' )7


Tein pienen esittelyn itsestäni "tietoa minusta" sivulle jossa hieman jo mainitsin millaisia sarjoja yleensä tykkään lukea. Makuni on toisaalta hyvin laaja ja olen avoin sarja suosituksille. Mutta kuitenkin on sanottava, että kauhu manga ei ole itselle mikään mieluisin. 

Yleisesti kulutan shoujo,josei ja bl mangaa. Välillä tulee jotain shounen sarjoja myös luettua, mutta niitä ehkä harvemmin. 

Toivottavasti pääsen pian myös julkaisemaan ensimmäisen postaukseni! Tämä tulisi todennäköisesti olemaan "first impression" tyyppinen postaus. 

~ Sparklerin ~ 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Desucon Frostbite 2024 ohjelmanpidon jälkeiset fiilikset

Goodbye,my rose garden ~ mangan luku fiilikset

From the Red fog ~ Mangan luku fiilikset